Wat een mooie recensie!

Waar een ander het bijltje er al lang bij had neergegooid, ontpopte regisseur Bianca van Dreumel zich tot een soort terriër die zich vastbeet in haar droom: een Nederlands-Duits koorproject neerzetten rond het thema ‘vrijheid’. Met een muzikale crossover tussen klassiek, symfonische rock, pop en kleinkunst. Maar ook met tekeningen over vrijheid, door Duitse en Nederlandse schoolkinderen aangebracht op meterslange banieren. Oorspronkelijk zou het project in 2020 75 jaar bevrijding markeren. Maar de pandemie betekende uitstel op uitstel. Zou het er ooit nog van komen?

Lees meer »

Marigold als eerbetoon

Tijdens de herdenkingstour zijn er 50 keramische bloemen geplaatst. Deze bloemen, in de vorm van een Marigold, zijn door de deelnemers van het projectkoor gemaakt. Onze tour gids Paul ten Broeke, doet de begraafplaatsen regelmatig aan en dan is het fijn te zien dat de bloemen er nog steeds mooi bijstaan.

Lees meer »

We zijn weer opgestart!

Wat een geweldig weerzien was het op 5 september! Het voelde als een eerste schooldag, met kriebels in de buik. Hoe fijn dat we elkaar live weer kunnen ontmoeten om onze stemmen te laten klinken. Samen met 10 nieuwe deelnemers gaan wij door met het bouwen om in april 2022 een prachtig concert te geven. We kunnen niet wachten :-)

Lees meer »