Vrijheid in lichtkunst verwerkt!

Gepubliceerd op 4 november 2019 om 20:48

De Toekomst van een Verleden gaat meedoen aan een lichtkunstinstallatie van Machteld Aardse en Femke Kempkes met teksten uit Stories of Freedom 🤩 hoe tof is dat? Zet maar in je agenda 21 december Stadsschouwburg Nijmegen, want we zingen daar 2 stukken van onze uitvoering. Lees hieronder meer over de makers en het idee!

Wat versta je onder vrijheid? Wat betekent vrijheid voor ons in deze tijd in de maatschappij van nu?

Kunstenaars Machteld Aardse en Femke Kempkes zijn benieuwd hoe wij anno 2019 vrijheid ervaren. Wat betekent vrijheid in onze huidige moderne en vrije samenleving? Wat geeft jou een gevoel van vrijheid? Wanneer heb je dat vrijheid ervaren? Op welke plek was dit en kan je dit beschrijven?

Samen met de Stadsschouwburg van Nijmegen bouwen Aardse en Kempkes aan een lichtkunstwerk dat van 7 december - 21 december 2019 twee voor iedereen te zien zal zijn op de buitenkant van het gebouw. Handgeschreven teksten en beelden omtrent vrijheid zullen de gevel van de Stadsschouwburg sieren. Teksten en iconische beelden gebaseerd op gesprekken met bewoners van de stad Nijmegen; jonge en oude, oude en nieuwe.

Ook worden er bijeenkomsten georganiseerd waarbij u aan kunt schuiven; het vrijheid café.

21 december vanaf 19 uur zingt ook het projectkoor van 'De Toekomst van een Verleden' 2 stukken van de uitvoering in mei.

 

ism Toekomst van een verleden / Stories of Freedom https://detoekomstvaneenverleden.jouwweb.nl/stories-of-freedom

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.